Nagykereskedelem

Szalonok, Készítők, Viszonteladók

Cégünk 1990-ben alakult és céljaként az esküvői ruha készítők alapanyag szükségletének az ellátását tűzte ki.

Mára Közép-Európa legnagyobb esküvői ruha anyagokkal, csipkékkel, gyöngyökkel és egyéb kiegészítőkkel foglalkozó nagykereskedésévé vált. Termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így elérhető áron tudjuk őket tovább adni.

Olyan gyárakkal állunk kapcsolatban, akik a legnagyobb, a leghíresebb menyasszonyi ruha gyártókat szolgálják ki.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy mindig a legújabb divatnak megfelelő magas színvonalú termékek alkossák választékunkat. 

Nálunk több száz különböző csipkéből  és textíliából válogathatnak raktár készletről, de ha valami egyedit szeretnének arra is tudunk megoldást.


Az alapanyagok mellett gyöngyök, flitterek,

ékkövek, rátétvirágok garmada és egyéb rövidárú

 segíti a tervezők, készítők munkáját.

Annak érdekében, hogy tökéletes legyen a menyasszony megjelenése alsószoknyákat, fűzőket, fátylakat és kesztyűket is kínálunk.

Web-áruházunkban megtalálhatják a Mirella Bridal Art esküvői ruha kollekcióját is. (válogathatsz itt)


Miután termékeinket raktáron lévő készletből szállítjuk, így biztosítani tudjuk a folyamatos ellátást és hogy a rendelések 2 munkanapon belül megérkezzenek vásárlóinkhoz.

Rendeléseiket nem csak a web-áruházon keresztül, hanem emailben, telefonon vagy levélben is leadhatják és természetesen várjuk Önöket, hogy meglátogassák bemutató termünket is.
Ha még nem vásárolt nálunk, nagykereskedelmi árjegyzékünk megtekintéséhez kérjen hozzáférést telefonon, vagy regisztráljon itt

 

Folyamatosan bővülő termékpalettánkat tekintse meg webáruházunkban:


Hogy időben értesüljön akcióinkról, újdonságainkról kövessen bennünket a facebook-on: